Rapid White Bleaching System
Takaisin tuotteisiin

Käyttö

Lue pakkauksen tuoteseloste huolellisesti ennen valkaisutuotteiden käyttöä.
OHJE: Vain aikuisten käyttöön.

Puhdista hampaat huolellisesti ennen käyttöä. Purista pieni määrä Rapid White -valkaisugeeliä etukäteen muotoiltuun hammaskiskoon.

Vaihe 1: Tarkista, että puikon pää on kostea painamalla sitä puhdasta pintaa vasten. Sivele ainetta painamalla ja hieromalla sitä kaikkien valkaistavien hampaiden pinnoille.
Huomio: Älä sulje suuta, sillä silloin huulet pyyhkivät aineen pois.

Vaihe 2: Laita valmisteltu hammaskisko heti suuhun ja pidä kisko paikoillaan puremalla hampaita yhteen. Näin aine ja valkaisugeeli sekoittuvat ja valkaisuprosessi käynnistyy. Pidä hammaskiskoa suussa 5–10 minuuttia.

JÄLKIKÄSITTELY:
Ota hammaskisko suusta ja huuhtele suuta 2–3 kertaa perusteellisesti, jotta geelin jäänteet poistuvat. Harjaa valkaisukäsittelyn jälkeen hampaat valkaisevalla Rapid White -hammastahnalla.
• Toista käsittely aamuin illoin viikon ajan.
• Seuraa edistystä pakkauksessa olevan ammattilaisten käyttämän hampaidenvalkaisuasteikon avulla.

VAROITUS:
Rapid White -valkaisutuotteiden käyttöä ei suositella seuraavissa tapauksissa: iensairaudet, ientulehdukset, vuotavat ikenet, vakava hampaan juurikalvon tulehdus tai herkät hampaat, raskaus ja imetys. Kuten muidenkin tuotteiden kohdalla, on suositeltavaa tarkistaa ainesosaluettelo allergisten reaktioiden välttämiseksi. Tämä tuote toimii ainoastaan luonnollisissa ihmishampaissa eikä se vahingoita paikkoja, kruunuja, siltoja eikä pinnoitteita. Älä käytä tuotetta, jos käytät hammasrautoja. Älä pidä muotoiltavaa hammaskiskoa suussa suositeltua pidempään. Jos ilmenee ärsytystä, keskeytä käyttö heti. Käytä Rapid Whitea enintään kuusi kertaa vuodessa ja pidä välissä vähintään neljän viikon tauko. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä niele. Vältä kosketusta huuliin ja kieliin.