Rapid White Bleaching Strips
Takaisin tuotteisiin

Käyttö

1. Avaa pussi varovasti yläreunasta, kunnes molemmat valkaisuliuskat ovat näkyvissä.
2. Käytä peiliä apuna tuotteen kiinnittämisessä. Vaihe 1: Taputtele puikkoa yläetuhampaisiin. Tarkista ennen puikon käyttöä, että sen pää on kostea, painamalla sitä puhdasta pintaa vasten. Taputtele ainetta vain hampaisiin, jotka joutuvat kosketuksiin valkaisuliuskan kanssa.
3. Irrota ensimmäinen liuska varovasti läpinäkyvästä kalvosta. Huomaa, että puoli, johon taustakalvo liimaantuu, on hampaita vasten tuleva puoli. Vaihe 2: Aseta liuska yläetuhampaisin siten, että kohdistat liuskan pituussuunnassa yläikenen rajaan. Paina liuskaa varovasti sormilla hampaita vasten, jotta liuska tarttuu niihin kunnolla.
4. Toista vaiheet 2 ja 3 alaetuhampaiden kohdalla.
5. Liuskat liukenevat suuhun itsestään 5–7 minuutin kuluessa.
6. Huuhtele suu perusteellisesti vedellä.
7. Käytä yksi pussi (2 valkaisuliuskaa) kerrallaan kaksi kertaa päivässä vähintään 5 päivän ajan havaittavan tuloksen saavuttamiseksi. Paras mahdollinen tulos on nähtävissä viikon kuluttua.

PARAS MAHDOLLINEN TULOS:
1. Puhdista hampaat ennen valkaisuliuskojen kiinnittämistä.
2. Kiinnitä valkaisuliuskat puhtain ja kuivin käsin.
3. Älä vedä valkaisuliuskoja erilleen kiinnittäessäsi niitä hampaisiin.
4. Vältä koskettamasta etuhampaita kielellä valkaisuliuskojen kiinnittämisen jälkeen.
5. Älä syö tai juo 15 minuuttiin sen jälkeen, kun liuskat ovat liuenneet.
6. Säilytä liuskat viileässä, kuivassa paikassa.

VAROITUS:
Vain aikuisten käyttöön. Rapid White -valkaisuliuskojen käyttöä ei suositella seuraavissa tapauksissa: iensairaudet, ientulehdukset, vuotavat ikenet, vakava hampaan juurikalvon tulehdus tai herkät hampaat, raskaus ja imetys. Kuten muidenkin tuotteiden kohdalla, on suositeltavaa tarkistaa ainesosaluettelo allergisten reaktioiden välttämiseksi. Tämä tuote toimii ainoastaan luonnollisissa ihmishampaissa, eikä se vahingoita paikkoja, kruunuja, siltoja eikä pinnoitteita. Älä käytä tuotetta, jos käytät hammasrautoja. Jos ilmenee ärsytystä, keskeytä käyttö heti. Ota yhteyttä lääkäriin, jos ärsytys jatkuu. Käytä Rapid Whitea enintään kuusi kertaa vuodessa ja pidä välissä vähintään neljän viikon tauko. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä niele. Vältä kosketusta huulten ja ikenien kanssa.